Vlotweg Top Movers

Home  »  Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   Vlotweg Top Movers

Adres en contactgegevens

Vraag offerte aan

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Vlotweg Top Movers, meer dan 50 jaar jong!

Dat betekent en een jong bedrijf met een ervaren management ! Vlotweg Top Movers in Arnhem is een familiebedrijf met een vakkundig management en met veel praktijkervaring. Vlotweg is opgericht op 3 maart 1970 en is door haar vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot èèn van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Oost-Nederland.

Een bedrijf dat zich dóór ontwikkelt, haar dienstenpakket aanpast aan de marktontwikkelingen en duurzame vernieuwingen in haar bedrijfsvoering doorvoert. Dit alles met als doel de service voor haar klanten op het hoogste kwaliteitsniveau te houden. Of het nu gaat om herhuisvesting of opslag en beheer van inventaris, Vlotweg beschikt over uitstekende faciliteiten. Overheid en semioverheidsorganisaties, kunnen er op vertrouwen dat Vlotweg inspeelt op de maatschappelijke ontwikkelingen en opgelegde doelstellingen van de overheid zoals Circulariteit.

Vlotweg is aangesloten bij organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 Erkende Verhuisbedrijven, die allen het keurmerk EPV dragen, met 20 vestigingen door het hele land verspreid en die bekend zijn in hun eigen regio. Zo kunnen wij elke verhuizing aan, van groot tot klein en door het netwerk van Top Movers kunnen wij een unieke totaalservice leveren. Altijd dichtbij en betrokken in de regio.

Het dienstenpakket in de zakelijke markt is de laatste jaren sterk gewijzigd en meer uitgebreid geworden. Lag eerst het zwaartepunt op het verhuizen van “Volumes”, vandaag de dag is de behoefte verschoven naar een breed dienstenpakket en (circulaire) samenwerking in de keten. Zo werken wij samen met een aantal grote meubelleveranciers, waarbij wij zowel de gebruiker als de leverancier volledig ontzorgen met onze duurzame faciliteiten en enthousiaste en vakkundige mensen.

Voor een overzicht aan diensten waaraan Vlotweg Top Movers kan voldoen, verwijzen wij u graag naar ons eigen website www.vlotweg.nl.