Van der Ent Group

Home  »  Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   Van der Ent Group

Adres en contactgegevens

Vraag offerte aan

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Onderstaande informatie is afkomstig van het EPV verhuisbedrijf zelf:

Top Movers Van der Ent B.V., sinds 1927

Een dynamisch, full service, internationaal verhuisbedrijf, welke vanuit eigen vestigingen in Groot Rotterdam, Haaglanden en Groot Breda haar klanten 24/7 bedient met een team van ruim 80 enthousiaste, gediplomeerde en zeer klantvriendelijke medewerkers.

Initiatiefnemer van organisatie Top Movers, een samenwerkingsverband van actieve Erkende Verhuisbedrijven, allen in bezit van het keurmerk EPV, met vestigingen door het hele land, waardoor indien gewenst een landelijke dekking is gegarandeerd.

De Van der Ent Groep verzorgt als totaal dienstverlener jaarlijks naast de vele particulieren- en projectverhuizingen ook het beheer van uw inboedel en/ of archieven in haar ultramodern uitgeruste opslagpanden. Voor internationale verhuizingen voldoet het bedrijf aan de hoogste standaards door haar lidmaatschap bij FIDI Global Alliance ‘s werelds grootste organisatie van onafhankelijke internationale verhuisbedrijven, wat ons in staat stelt vele verhuizingen binnen Europa maar ook wereldwijde verschepingen en/ of afhandeling van luchtvracht zendingen vanuit en/ of naar alle bekende europese (lucht)havens.

Met aandacht voor People/ Planet & Profit wordt MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) door het directieteam hoog in het vaandel gedragen, wat op vele fronten aantoonbaar succesvol blijkt te zijn. Zowel de vestigingen Spijkenisse als Den Haag zijn erkend leerbedrijf voor VTL (vakopleiding transport en logistiek).

Voor meer informatie (www.entopmovers.com)