UTS van der Geest Verhuizingen B.V.

Home  »  Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   UTS van der Geest Verhuizingen B.V.

Adres en contactgegevens

Vraag offerte aan

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

UTS van der Geest is dé projectverhuizer voor de regio Zuid-Holland. Of het nu gaat om bedrijfsverhuizingen, het verhuizen van onderwijsinstellingen, complexe kantoorverhuizingen of het met grote zorg verhuizen van zorginstellingen, dan bent u bij UTS van der Geest aan het juiste adres. Ook voor logistieke vraagstukken denken wij met u mee voor de juiste oplossing. UTS van der Geest heeft een diversiteit aan opslagmogelijkheden, denk hierbij aan opslag in afgesloten units, container opslag, paletopslag en opslag voor losse items zoals machines of andere waardevolle goederen. De opslag is verwarmd en beveiligd door middel van detectie en camera bewaking. UTS van der Geest heeft ervaring met calamiteiten logistiek en de eventuele bijkomende opslagvraagstukken. Heeft u vragen over facilitaire ondersteuning of zoekt u hulp bij projectmanagement, laat u zich dan vakkundig informeren. Wij zorgen voor de juiste ondersteuning tijdens dit proces. Voor het verhuizen van uw pc’s of servers heeft UTS van der Geest een eigen ICT Movements afdeling. Zij verzorgen naast het verpakken en verhuizen ook het af- en aankoppelen van de pc’s. Het wegwerken van de bekabeling behoort ook tot de mogelijkheden. Zo houdt u een opgeruimde en hygiënische werkomgeving. Kortom; voor elk vraagstuk of logistieke uitdaging heeft UTS van der Geest het juiste antwoord!

UTS van der Geest maakt onderdeel uit van UTS Nederland. Wij kunnen een beroep doen op 12 vestigingen en ruim 500 medewerkers in het hele land. Alle UTS vestigingen werken op een uniforme wijze waardoor wij onderling eenvoudig personeel en materieel uitwisselen. Hierdoor spelen wij op korte termijn in op veranderingen en calamiteiten zonder dat de kwaliteit van de dienstverlening in gevaar komt. UTS van der Geest is na ruim 95 jaar nog steeds een familiebedrijf en na 4 generaties toonaangevend in de regio! Wat de raag ook is, UTS van der Geest is de oplossing voor een vertrouwde samenwerking!

“UTS van der Geest is na ruim 95 jaar nog steeds een familiebedrijf en na 4 generaties toonaangevend in de regio”!

Wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op 070 – 399 42 41 of per e-mail info@utsvandergeest.nl of kijk op www.utsvandergeest.nl.