UTS Hersevoort Zwolle B.V.

Home  »  Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   UTS Hersevoort Zwolle B.V.

Adres en contactgegevens

Vraag offerte aan

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

 

 

 

Over UTS Nederland UTS Nederland is een landelijke verhuisorganisatie met 25 locaties in Nederland. De hoofdactiviteiten van UTS richten zich op verhuizen, facility management, ict-services, opslag & logistiek en archiefservices. Duurzame bedrijfsvoering is een belangrijke drijfveer, die geborgd is in het MVO-beleid. Met ruim 1000 jaar verhuiservaring en altijd een UTS-vestiging in de buurt kiest u met UTS voor bewezen, betrouwbare kwaliteit.

UTS Projectverhuizingen Ruim 20 jaar geleden is UTS als landelijke verhuisorganisatie gestart. Wij zijn gegroeid van ‘de verhuizer’ naar ‘totaaldienstverlener’ in kantoor- en bedrijfsverhuizingen.

Verhuizen en meeer. Van idee tot realisatie, van advies tot verplaatsen. Van het detacheren van een Facility Manager, aansturen van derden, interne verhuiswerkzaamheden, Service Desk, ICT-services, vervangen van de vloerbedekking, verhuur van meubilair, opslagbeheersysteem, opslagruimte, tot het onderhoud van uw pand door onze handyman en huismeester.

 

 

UTS ICT-services Met uw ICT wilt u geen enkel risico lopen. Daarom is het prettig te kunnen werken met een specialist in het verplaatsen van waardevolle ICT-middelen. Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket: een plezierige en kostenefficiënte one-stop-shop service. En uw medewerkers kunnen na de verhuizing direct aan de slag. Onze ICT-specialisten kunnen ook de complete projectbegeleiding verzorgen van de ICT verhuizing. Wij zorgen er voor dat de downtijd van uw organisatie minimaal is.

UTS Opslag & Logistiek Er is altijd één van onze 25 opslagdepots in uw omgeving. Deze landelijke dekking bieden wij aan in combinatie met flexibele opslag- en logistieke concepten.

Wilt u meer informatie? Wij staan u graag te woord. U kunt ons bereiken op 088 – 0023000 of per e-mail info@uts.nl of kijk op www.uts.nl.