Ter Haar Top Movers

Home  »  Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   Ter Haar Top Movers

Adres en contactgegevens

Vraag offerte aan

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Ter Haar Verhuizingen is een bekende naam in Zwolle, Enschede en omstreken. Het familiebedrijf wordt geleid door de 4e generatie en behoort tot de middelgrote verhuisbedrijven. Ondanks de grote veranderingen in de afgelopen 100 jaar staat kwaliteit en het klantgericht denken en werken nog altijd bovenaan en is het de basis van onze persoonlijke aanpak.

TerHaar Verhuizingen is aangesloten bij de organisatie Top Movers. Een organisatie die altijd in beweging is! Of het nu gaat om een zorginstelling, school, archief of een ingewikkelde bedrijfsverplaatsing. Al in een vroeg stadium kunt u gebruik maken van onze kennis, advies en begeleiding want wat wij voor u doen, doen we met uiterste zorg, vakkennis en efficiency.

Via onze website www.terhaarverhuizingen.nl kunt u kennis maken met Ter Haar Verhuizingen. Wilt u liever persoonlijk contact, een presentatie of een vrijblijvende offerte? Bel ons!  Wij informeren u graag over de wijze waarop ons enthousiaste team u van dienst kan zijn.