Scholte Verhuis Groep (SVG) B.V.

Home  »  Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   Scholte Verhuis Groep (SVG) B.V.

Adres en contactgegevens

Vraag offerte aan

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

 

 

Scholte Verhuis Groep Euromovers is al sinds 1931 actief in verhuizen. De wereld om ons heen is in de afgelopen jaren een geheel andere geworden. Bedrijven groeien of krimpen razend snel en innovatie en duurzaamheid staan bovenaan het lijstje van bijna elke onderneming. Ook wij zijn met de tijd mee gegaan door toepassing van de modernste hulpmiddelen, vakmensen en diverse certificeringen.

Projectverhuizingen zoals werkplaatsen, laboratoria, (deel)kantoren, productie-eenheden, musea, scholen en zorginstelling vergen een geheel eigen en bijzondere aanpak. Zo kan het voor komen dat uw productie moet blijven doordraaien, terwijl er toch verhuisd moet worden. Scholte Verhuis Groep Euromovers zorgt voor een goede planning, organisatie en werkt met grote efficiency. Uw productieproces zal met de geringste onderbreking weer snel op gang zijn.

Scholte Verhuis Groep Euromovers stelt voor projectverhuizingen graag een vaste projectmanager beschikbaar. Deze zal samen met u het gehele project of traject doorlopen en u adviseren over de aanpak hiervan, maar heeft een veel bredere facilitair scope. Hierdoor sluiten de verwachtingen uit uw organisatie naadloos aan bij onze dienstverlening. Uw verhuizing zal zeker soepel verlopen met Scholte Verhuis Groep Euromovers. Uw Professionele Projectverhuizer!