Pot Verhuizingen/Logistiek

Home  »  Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   Pot Verhuizingen/Logistiek

Adres en contactgegevens

Vraag offerte aan

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

De markten van Pot Verhuizingen/Logistiek.

Pot Verhuizingen/Logistiek is dé specialist op het gebied van: – Bedrijfsverhuizingen – Consumentenverhuizingen – Opslaan en beheren van meubilair en archief.

De  locaties van Pot Verhuizingen/Logistiek.

Pot Verhuizingen/Logistiek werkt vanuit de eigen vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn en Utrecht en beschikt over een netwerk van 15 steunpunten door geheel Nederland. Deze steunpunten worden vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort gecoördineerd en zijn voorzien van het keurmerk Erkende Verhuizers en/of EPV.

Bedrijfsverhuizingen.

Pot Verhuizingen/Logistiek is de specialist in Nederland op het gebied van complexe bedrijfsverhuizingen. Met een innovatieve dienstverlening en uitgebreid netwerk van specialisten biedt Pot Verhuizingen/Logistiek de beste oplossing voor uw verhuizing. Door een eigenzinnige visie en aanpak weet Pot Verhuizingen/Logistiek de bedrijfsstilstand tot een minimum te beperken, de kosten laag te houden en het gevoel van ontzorgen écht in de praktijk te brengen.

Consumentenverhuizingen.

Pot Verhuizingen/Logistiek weet als geen ander dat het verhuizen van de eigen inboedel veel emotie met zich mee kan brengen. Door gebruik te maken van goed opgeleide verhuizers die weten hoe zij met deze situatie moeten omgaan heeft Pot Verhuizingen/Logistiek haar toegevoegde waarde aangetoond. Al uw personeelsverhuizingen kunt u met een gerust hart aan ons uitbesteden.

Opslaan en beheren van meubilair en archief.

Bij Pot Verhuizingen/Logistiek kunt u terecht met elke opgave op het gebied van de zakelijke opslag van goederen. Door onze centrale ligging kunt u overal in Nederland snel over uw archiefmateriaal, meubilair of voorraden beschikken. Onze schaalgrootte en efficiënte manier van werken maken het mogelijk een uniek kwaliteitsniveau aan te bieden tegen zeer scherpe prijzen.

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen).

Pot Verhuizingen/Logistiek is toonaangevend met betrekking tot duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen en gekozen tot beste verhuisbedrijf van 2012 op het gebied van MVO.

POT Verhuizingen/Logistiek werkt vanuit de eigen vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, en Utrecht en beschikt over een netwerk van 15 steunpunten door heel Nederland met vestigingen in: Diemen (EV/PPV), Barendrecht (EV), Tilburg (EV/PPV), Middelharnis (EV), Hellevoetsluis (EV), Zierikzee (EV), Oud-Beijerland (EV), Hendrik Ido Ambacht (EV), Rotterdam (EV), Groningen (EV), Heerenveen (EV), Hoogezand (EV), Delfzijl (EV), Appingedam (EV) en Wassenaar (EV). Deze steunpunten worden vanuit het hoofdkantoor in Amersfoort (EV/PPV) gecoördineerd.