Passies Internationale Verhuisbedrijven

Home  »  Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   Passies Internationale Verhuisbedrijven

Adres en contactgegevens

Vraag offerte aan

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Meesters in zorgzaam verhuizen.

Passies Verhuizers werd in 1937 opgericht door J. Passies sr. Hij legde de basis voor de huidige verhuisonderneming die sleutelbegrippen als integriteit, betrokkenheid, kwaliteit en innovatie in de organisatie heeft verankerd. Proactief denken en doen is een tweede natuur voor de medewerkers van Passies, die doordrongen zijn van de noodzaak tot discretie en klantgerichtheid tot kunst hebben verheven. Verder onderscheidt Passies zich door maatschappelijk bewustzijn, zowel binnen als buiten de organisatie. Passies ziet het als een uitdaging om verwachtingen te overtreffen. Dat is merkbaar in de kwaliteit van de voorbereiding en uitvoering van een verhuizing. Kiezen voor Passies is kiezen voor ‘Meesters in zorgzaam verhuizen’.

Passies verzorgt complete in- en externe verhuizingen voor kantoren, bedrijven en instellingen. Daarbij staat de continuïteit van het bedrijfsproces voorop. Elke stap van het verhuistraject wordt daarom vastgelegd in een gedetailleerd draaiboek, waarin ook de benodigde vergunningen en ICT-zaken tijdig zijn gepland. Professioneel, gestructureerd en accuraat. Passies laat niets aan het toeval over.