Mondial VSN Verhuizingen

Home  »  Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   Mondial VSN Verhuizingen

Adres en contactgegevens

Vraag offerte aan

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Elke bedrijfsverhuizing is anders, en vraagt om een speciale aanpak. Mondial VSN Verhuizing heeft door de jaren heen iedere type bedrijfsverhuizing al met succes uitgevoerd. Hieronder een overzicht van de type zakelijke verhuizingen waarmee Mondial VSN Verhuizingen ervaring heeft: Kantoorverhuizing, schoolverhuizing, zorgverhuizing, facilitaire diensten, opslagloods verhuizen, winkelpandverhuizing, bibliotheekverhuizing, kunstverhuizing, ICT-verhuizing, handyman werkzaamheden. Elke bedrijfsverhuizing is anders, en vraagt om een speciale aanpak. Mondial VSN Verhuizing heeft door de jaren heen iedere type bedrijfsverhuizing al met succes uitgevoerd.

Op zoek naar een verhuisbedrijf voor de verhuizing van uw bedrijfspand, kantoor, fabriek of school? Mondial VSN Verhuizingen is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en er trots op een van de beste bedrijfsverhuizers van Nederland te zijn. De gehele organisatie is ingericht op zakelijke verhuizingen. Iedereen bij ons weet dan ook hoe je een kantoor, bedrijfshal of een school moet verhuizen.

Het goed verhuizen van een bedrijf vraagt om veel voorbereiding en de juiste aandacht. Daarnaast is ieder bedrijf anders en iedere verhuissituatie anders, het verhuizen van een bedrijf is dan ook veel complexer dan het verhuizen van een woning. Het doel van een bedrijfsverhuizing is om ervoor te zorgen dat het desbetreffende bedrijf zo min mogelijk wordt gestoord bij hun dagelijkse proces. Mondial VSN Verhuizingen is in het bezit van de meest geavanceerde verhuismaterialen die eraan bijdragen dat de verhuizing snel en schadeloos wordt uitgevoerd. Mondial VSN Verhuizingen is onderdeel van de landelijke verhuisorganisatie Mondial Movers. Deze samenwerking heeft tot gevolg dat de kwaliteit, hoe groot de verhuizing ook is, altijd kan worden gewaarborgd.

Voor iedere bedrijfsverhuizing wordt er een accountmanager/verhuiscoördinator aangesteld, die de gehele verhuizing aanstuurt en het aanspreekpunt is voor de belanghebbende. Alle verhuiscoördinatoren bij Mondial VSN Verhuizingen hebben jaren lange ervaring met het verhuizen van scholen, kantoren, zorginstellingen en andere zakelijke verhuizingen.

Lees meer op: https://www.vsn-verhuizingen.nl/zakelijk-verhuizen