Mondial Kattenberg Verhuizingen

Home  »  Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   Mondial Kattenberg Verhuizingen

Adres en contactgegevens

Vraag offerte aan

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Uw kantoorverhuizing is onze zorg!

Als u streeft naar een zorgeloze overgang van de bestaande naar de nieuwe kantoorhuisvesting dan is een goede organisatie met een doordachte planning van het grootste belang. Kattenberg regelt de verplaatsing betrouwbaar en volgens strak doordacht stramien. Wij bezitten de benodigde materialen, de specialistische kennis en dé ervaring op het gebied van kantoorverhuizingen.

Zo’n verhuizing vindt altijd plaats onder tijdsdruk. Stilstand van een bedrijf betekent immers inkomstenderving en Kattenberg is snel, stipt en betrouwbaar. Waardoor u verzekerd bent van succes.

Geen kantoorverhuizing is voor ons te groot, dankzij ons lidmaatschap bij Mondial Movers. Mondial Movers sluit contracten met organisaties, bedrijven en instellingen die eisen stellen aan een verhuisoperatie die alleen Mondial verhuisbedrijven kunnen vervullen. Door de bundeling van kennis van de individuele verhuizers en de kwaliteitseisen van Mondial Movers wordt ieder Project op meer dan Professionele wijze Verzorgd.