Jan de Jong Verhuizingen

Home  »  Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   Jan de Jong Verhuizingen

Adres en contactgegevens

Vraag offerte aan

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Erkende Project Verhuizer in Groningen

Jan de Jong Verhuizingen is een Erkende Project Verhuizer in Groningen en Noordhorn. We verzorgen naast particuliere ook zakelijke verhuizingen in het Noorden met focus op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daarnaast verzorgen wij internationale verhuizingen in Europa en daarbuiten. Als verhuisbedrijf in Groningen denken we graag mee en nemen we u het werk uit handen. Wij willen onze klanten geheel ontzorgen tijdens een verhuizing en ze snel thuis laten voelen in hun nieuwe onderkomen. Wij zijn sterk in verhuiswerk!

Vakmanschap en betrokkenheid

Door onze jarenlange ervaring als erkend verhuisbedrijf in Groningen, kunnen we zowel bij kleine als grotere verhuizingen kwalitatief maatwerk leveren voor een betaalbare prijs. De verhuizers die bij u over de vloer komen zijn betrokken, geschoold en vakkundig. We vinden het bovendien belangrijk om onze helden een goede werkplek te bieden en ze ook persoonlijk te helpen ontwikkelen.

Hoe gaan wij te werk?

We optimaliseren de logistieke en administratieve processen met behulp van een (digitale) inventarisatie. Op deze wijze worden de procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus in kaart gebracht en kunnen proceskosten worden verlaagd. Van tevoren worden de wensen en mogelijkheden voor de interne of externe projectverhuizing uitgebreid met u besproken. Vervolgens wordt er een gespecialiseerd team van verhuizers samengesteld die het project van begin tot eind op de juiste wijze kan begeleiden en uitvoeren. Zo werken we altijd efficiënt en zijn we sterk in verhuiswerk op maat.

Bekijk hier onze checklist voor een projectverhuizing.

Welke zakelijke verhuizingen en diensten kunnen wij voor u verzorgen?

Voordelen Erkende Projectverhuizers

Dit mag u als opdrachtgever van ons verwachten:

  • Deskundig advies en begeleiding van uw verhuizing.
  • Topkwaliteit, vakmanschap en integriteit in de uitvoering van uw verhuizing.
  • Beheersing van het totale verhuisproces.
  • Minimaal oponthoud van uw bedrijfsprocessen.
  • Objectieve en gecontroleerde zekerheid van het branche keurmerk EPV.
  • Verhuizing onder de Algemene voorwaarden voor Bedrijfsverhuizingen.
  • Uitvoering van de montagediensten onder de Algemene voorwaarden.

Certificaten en keurmerk EPV

Wij beschikken over de certificaten ISO-9001-2008, VCA* en ISO 14001. Daarnaast zijn wij in het bezit van het keurmerk Erkende Project Verhuizers. Met deze certificaten en dit keurmerk kan een zorgvuldige en succesvolle projectverhuizing gegarandeerd worden.

Kosten bij zakelijke verhuizingen

We krijgen vaak de vraag over de kosten van een verhuizing. Wij bekijken ieder project op maat en bepalen zo samen met u de verhuiskosten. Wij vinden het belangrijk om diensten te kunnen aanbieden voor ieders budget. Lees meer over de opbouw van onze kosten en een aantal tips om te besparen.

In- en uitpakservice

Het in- en uitpakken van de inventaris is een tijdrovende klus. Jan de Jong Verhuizingen pakt uw inventaris graag voor u in en zorgt er ook voor dat het in uw nieuwe onderkomen op de juiste plek wordt uitgepakt.

Wilt u meer informatie?

Kijk op www.jandejong.nl of vraag het meteen aan één van onze medewerkers via info@jandejong.nl of 050 – 313 91 49.