Holwerda Top Movers

Home  »  Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   Holwerda Top Movers

Adres en contactgegevens

Vraag offerte aan

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Winnaar van de EPV AWARD 2014 (verhuisbedrijf met de meeste tevreden klanten gebaseerd op onafhankelijk onderzoek).

Holwerda Top Movers, bijna een eeuw ervaring in het hart van Nederland!

Een dynamische full service verhuisorganisatie met vestigingen in Almere, Amersfoort en Lelystad en haar klanten 24/7 bedient met een team van ruim 100 enthousiaste, vakkundige en klantvriendelijke medewerkers.

Vanuit het hoge noorden in 1967 geëmigreerd naar Flevoland. Onze organisatie is meegegroeid met de ontwikkelingen in Flevoland en haar huidige vorm gekregen door de bijzondere mix van de bewoners, bedrijven en instellingen.

Sinds 1994 lid van Top Movers, DE Franchise organisatie van Erkende verhuisbedrijven met een prima geografische spreiding binnen Nederland en met ieder een bijzondere specialisatie. Als organisatie zijn we in staat om grootschalige en/of complexe verhuizingen in korte tijd uit te voeren, vanaf voorbereidingen tot nazorg. In ons marktgebied zijn wij verantwoordelijk voor het marktpotentieel van Top Movers en hebben de meeste overheid- en semi overheidsinstellingen dan ook als klant.

Het EPV keurmerk is voor u de bevestiging dat u zaken gaat doen met een specialist op het gebied van verhuizen, vanaf een degelijke voorbereiding tot de nazorg.

Via onze website www.holwerda.nl  kunt u nader kennis maken met onze organisatie maar daarnaast kunt u ons ook gewoon bellen (036-5315044)