Geijtenbeek Verhuizers

Home  »  Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   Geijtenbeek Verhuizers

Adres en contactgegevens

Vraag offerte aan

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Voor een zorgeloze verhuizing komt u terecht bij Geijtenbeek Top Movers. Uw verhuizing wordt tot in de puntjes geregeld. Duidelijke afspraken, grondige voorbereiding, professioneel materiaal en een gedreven team: dat zijn de pijlers waar u met Geijtenbeek Verhuizers op bouwt.

Een professionele verhuizing op maat

Zakelijke diensten Als gecertificeerd Top Movers verhuisbedrijf, is Geijtenbeek Verhuizers de zakelijke verhuizer voor Zeeland en West-Brabant. De ervaren vakmensen weten hoe ze complexe, zakelijke verhuizingen moeten aanpakken, begeleiden en uitvoeren.

Privé verhuizingen Voor wie privé verhuist biedt Geijtenbeek Verhuizers een complete verhuisservice. U kunt ons inschakelen voor een complete verhuizing, maar ook voor een deelverhuizing. De service wordt aangepast op uw wensen en wordt met een ervaren team uitgevoerd.

Internationale verhuizing Geijtenbeek Verhuizers verzorgt verhuizingen binnen en buiten Europa. Al generaties lang verzorgen wij verhuizingen over de hele wereld. Met onze ervaring bieden wij een passende verhuis-oplossing, en organiseren en coördineren deze van begin tot eind.

Opslagruimte We beschikken over een hypermoderne opslagruimte waar u uw goederen langdurig of kort kunt laten opslaan. Of het nu gaat om opslag van uw inboedel, auto of zakelijke opslag, u kunt rekenen op een service gericht op veiligheid, privacy en efficiency.

Meer informatie via https://www.geijtenbeek.com/