De Haan Verhuizingen

Home  »  Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   De Haan Verhuizingen

Adres en contactgegevens

Vraag offerte aan

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO EPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

De Haan Trusted since 1777  Gaat uw organisatie verhuizen en kunt u ondersteuning gebruiken? Zodat uw organisatie gewoon door kan gaan met haar activiteiten en het bedienen van haar klanten? Zonder dat er zaken kwijt raken of informatie niet meer vindbaar is? Dan is De Haan wellicht een goede partner.

Unieke aanpak van De Haan  Bij een verhuistraject komt meer kijken dan het verplaatsen van bedrijfsinventaris. De Haan heeft hiervoor een uniek totaalconcept ontwikkeld, waarin de productiviteit van de organisatie en haar medewerkers centraal staat. De organisatie van De Haan is erop gericht om de herhuisvesting van bedrijven en hun werknemers te verzorgen met minimaal productiviteitsverlies. Indien nodig helpt een ervaren verhuismanager met de voorbereiding en verzorging van complexe verhuistrajecten. Zo voorkomt u tijdverlies, ongemak en hoge (herstel) kosten.

Verzorging in eigen beheer  De Haan richt zich op hoge kwaliteit van uitvoering door eigen opgeleide medewerkers. De meer dan 70 medewerkers van De Haan werken vanuit passie, vakmanschap en klantgerichtheid. Korte communicatielijnen en een flexibele instelling zijn in onze optiek de ingrediënten om zelfs de meest complexe verhuizingen zo efficiënt mogelijk te verzorgen. Daarom De Haan Onze klanten geven aan dat de aanpak van De Haan gekenmerkt wordt door: 1. Professionaliteit in voorbereiding, proces, medewerkers en uitvoering; 2. Mentaliteit: flexibel, oplossingsgericht en ‘hands-on’; 3. Innovatief: net even anders en slimmer; 4. Besparend: de integrale verhuiskosten zijn lager dan verwacht.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@dehaan-projectverhuizingen.nl of bel 078 – 69 20 222.