Bandsma-Bultje Top Movers

Home  »  Vind hier uw erkende projectverhuizer   »   Bandsma-Bultje Top Movers

Adres en contactgegevens

Scores klanttevredenheidsonderzoek

KTO PPV wordt uitgevoerd door een onafhankelijk bureau en is een keurmerkeis. U ziet de gemiddelde totaalscore van alle deelnemende verhuisbedrijven en de individuele score van dit bedrijf.

Deze cijfers zijn gebaseerd op de beoordelingen van de laatste 12 maanden.

Onderstaande informatie is afkomstig van het PPV verhuisbedrijf zelf:

Verhuizen met Bandsma Bultje Top Movers betekent verhuizen met maximale zekerheid!

Verhuizen is voor u geen dagelijkse bezigheid, maar voor ons wel, al 90 jaar. Vanuit onze bedrijfsvisie dat een bedrijfsverhuizing snel en vakkundig moet verlopen, zetten onze medewerkers zich in om binnen de gestelde deadline de van te voren afgesproken doelen te realiseren.

Ons dienstenpakket behelst niet alleen de verhuizing, maar ook alle zaken eromheen, zoals: – Het leveren van ICT diensten (inventariseren, af- en aankoppelen, cablemanagement en patchen); – Het leveren van meubilair (huur of koop); – Het leveren van ophangsystemen voor schilderijen; – Het leveren van whiteboards; – Het (ver-)plaatsen en leveren van tussenwanden; – Het hergebruiken van meubilair, meubilair revitalisatie of milieuverantwoord afvoeren; – Facility management.

U heeft dus één loket, één aanspreekpunt, waar uw specifieke vragen geregeld worden. Of u nu een bedrijf, een school, een gemeente of een zorginstelling bent, wij leveren een dienstenpakket wat volledig op maat gemaakt is voor uw organisatie.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de opslag van inboedels en inventaris, maar ook archieven en voorraden. Onze containerterminal en opslagfaciliteiten zijn ingericht om aan deze vraag te voldoen en voldoen aan de hoogte eisen op het gebied van klimaatbeheersing en (brand-)beveiliging. Dat is alvast een zorg minder!

Bandsma Bultje is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 actieve Erkende Verhuisbedrijven, die allen het keurmerk PVV dragen, met vestigingen verspreid door het hele land en die elk bekend zijn in eigen regio. Zo kunnen wij elke verhuizing aan, van groot tot klein en door het netwerk van collega Top Movers kunnen wij een uitstekend servicepakket leveren met scherpe tarieven.

In Fryslân is Bandsma Bultje het énige PPV gecertificeerde verhuisbedrijf. Kijk bij onze testimonials welke bedrijven en instellingen u al voor zijn gegaan.

Voor een totaaloverzicht van onze dienstverlening verwijzen wij u graag naar onze eigen website www.bandsmabultje.nl of naar  www.topmovers.nl.

Testimonials van klanten van dit verhuisbedrijf:

Evacuatie Antillenflat Leeuwarden

Gemeente Súdwest Fryslân (BBN adviseurs)

Provincie Fryslân (ICT)

WoonFriesland