Op dit moment verhuis
ik ons kantoor.
Op dit moment verhuis
ik ons bedrijf.
Op dit moment verhuis
ik ons museum.
Op dit moment verhuis
ik ons laboratorium.

Van der Ent Group ontvangt predicaat Hofleverancier

Op 6 april 2023 heeft Van der Ent Group het predicaat hofleverancier mogen ontvangen uit handen van de commissaris van de koning, Jaap smit.

Het hofleverancier zijn

Sinds die dag is Van der Ent Group toegetreden tot een select gezelschap dat zich Hofleverancier mag noemen. Hofleveranciers zijn ondernemingen die, zoals het officieel heet, te goeder naam en faam bekend staan en die dus van onbesproken gedrag zijn. Daarnaast moet de onderneming aantoonbaar de leeftijd van 100 jaar hebben gehaald.

Aanvraag

Bij de aanvraag van een predicaat moet een bedrijf zelf het initiatief nemen en er helemaal achter staan. Zonder die keuze kan er sowieso geen sprake zijn van een toekenning. Vervolgens zijn vele partijen bij een aanvraag betrokken: de burgemeester en zijn mensen, verschillende ministeries en ook de commissaris en zijn medewerkers. Een bedrijf gaat onder de loep en wordt in ieder geval stevig doorgelicht. Dat levert een aantal adviezen op, die, eenmaal verzameld, in het provinciehuis terechtkomen. Het is uiteindelijk de commissaris die, op basis van de eerdere adviezen, een oordeel geeft. De bevoegdheid om het predicaat daadwerkelijk toe te kennen ligt bij Zijne Majesteit.

Proost op het predicaat

En in dit geval heeft hij een positief besluit genomen. In officiële termen: het heeft hem behaagd Van der Ent Holding B.V. – handelsnaam Van der Ent Group – het predicaat Hofleverancier toe te kennen. We zijn trots dat wat in 1922 begon als eenmanszaak en bodedienst tussen Rhoon en Rotterdam, is uitgegroeid tot een sterk, zelfstandig bedrijf. Een bedrijf dat voldoet aan de hoogst geldende (inter)nationale standaarden en zich als kers op de taart Hofleverancier mag noemen.

Voor meer informatie over Van der Ent Group:

———————-