Op dit moment verhuis
ik ons kantoor.
Op dit moment verhuis
ik ons bedrijf.
Op dit moment verhuis
ik ons museum.
Op dit moment verhuis
ik ons laboratorium.

Mondial Kattenberg verzorgt logistiek voor Gemeente Apeldoorn tijdens Verkiezingen

Op 22 november 2023 heeft Mondial Kattenberg Verhuizingen met succes de logistieke operatie voor de verkiezingen van de Gemeente Apeldoorn verzorgd. Een indrukwekkend aantal van meer dan negentig stemlocaties, verspreid over Apeldoorn en omliggende dorpen werden efficiënt ingericht en bevoorraad.

Hoe zijn de voorbereidingen getroffen?

In de weken voorafgaand aan de verkiezingen controleerde Mondial Kattenberg Verhuizingen elke stemlocatie op geschiktheid en werden alle benodigde voorbereidingen getroffen. Mede door een fijne samenwerking tussen Mondial Kattenberg Verhuizingen en Mondial Veldhoen Verhuizingen zijn alle stemlocaties ingericht door meer dan dertig medewerkers! Op deze locaties werden de stemhokjes opgebouwd met extra verlichting, tafels voor het stemcomité en het benodigde aantal stembussen. Nadat alle voorbereidingen waren getroffen konden de verkiezingen gaan beginnen!

Ondanks uitdaging een goeie uitvoering

Op de verkiezingsdag vertrokken de medewerkers al vroeg in de ochtend met een grote voorraad stembiljetten naar alle locaties in de gemeente Apeldoorn met elk team hun eigen route. Meer dan negentig stemlocaties waren voor half acht ’s ochtends al bevoorraad. Verder stonden deze dag twee calamiteitenploegen paraat om de aanvragen van de stembureaus uit te rijden. Al vroeg op de dag kwam Mondial Kattenberg Verhuizingen er achter dat er door miscalculatie van de gemeente Apeldoorn een tekort aan stembiljetten ontstond bij de stemlocaties. Dit was voor Mondial Kattenberg Verhuizingen een grote uitdaging aangezien voor deze aanvragen meer mankracht nodig was dan op dat moment aanwezig was. Dit probleem heeft Mondial Kattenberg Verhuizingen uiteindelijk opgelost door 6 man personeel plus een coördinator bij de calamiteitenploeg te voegen. Verder hebben op de verkiezingsdag een aantal van onze medewerkers een sporthal omgetoverd tot een zeer efficiënte centrale tellocatie waar op donderdag en vrijdag opnieuw geteld ging worden. Op de verkiezingsavond waren twaalf teams verhuizers, die bestonden uit medewerkers van Mondial Kattenberg Verhuizingen en Mondial Veldhoen Verhuizingen, onderweg om stembussen vol met stembiljetten op te halen van verschillende stemlocaties om vervolgens naar de centrale tellocatie te brengen. Alles verliep gesmeerd en rond drie uur ’s nachts waren alle teams terug bij het bedrijf. De volgende ochtend stond een fris nieuw team paraat om de stemlocaties af te bouwen. Al het interieur werd teruggeplaatst, en het stemmateriaal werd naar de opslag van Mondial Kattenberg Verhuizingen getransporteerd.

Efficiënte verhuizingen met de Mondial Verhuisapp

Mondial Kattenberg verhuizers maakten gebruik van de Mondial Verhuisapp, die bij elke beweging een begin- en eindfoto vastlegt. Dit bood een nauwkeurige controle op de uitvoering van elke beweging rondom de verkiezingen. Het dashboard van de app stelt zowel Mondial Kattenberg Verhuizingen als de gemeente in staat om in real-time de voortgang van de werkzaamheden te volgen. In het dasboard stonden alle stemlocaties in een kaart, wanneer de werkzaamheden op de stemlocatie waren gestart werd via een begin-foto de stemlocatie oranje gekleurd. Op het moment dat de werkzaamheden op de stemlocatie waren voltooid, werd de actie afgerond door middel van een eind-foto waarna de stemlocatie in het dashboard groen werd gekleurd. Dit zorgde voor een gecontroleerde uitvoering van het logistieke proces.

Een geslaagd project

Het project kan worden beschouwd als een groot succes, waarin het harde werk van Mondial Kattenberg Verhuizingen werd beloond met een vlekkeloze verkiezingsweek en een zeer tevreden gemeente Apeldoorn. Met trots kijken we terug op dit geslaagde project en kijken we uit naar de volgende verkiezingen.

Mondial Kattenberg verhuizingen website >