Op dit moment verhuis
ik ons kantoor.
Op dit moment verhuis
ik ons bedrijf.
Op dit moment verhuis
ik ons museum.
Op dit moment verhuis
ik ons laboratorium.

Magazijnverhuizing

Wanneer wordt een magazijn verhuisd en op de nieuwe locatie precies zo weer ingericht? Nooit, inderdaad. Want de verhuizing is een uitstekende gelegenheid om de indeling te verbeteren (andere pickhoogte, verhoging van de omloopsnelheid). Een Erkende Project Verhuizer denkt volledig met u mee over de optimale herinrichting. En hij laat u meeproftieren van zijn eerder opgedane ervaringen in het herinrichten van een magazijn.

Verhuizen én operationeel blijven

Even een weekje dicht in verband met de verhuizing… dat kan natuurlijk niet. Daarom denken wij bij een magazijnverhuizing in de eerste plaats altijd aan verhuisactiviteit buiten de operationele uren. Verder aan een verantwoorde opdeling van de operatie in deeltrajecten. Doel: permanent inzicht in de locatie van elke voorraad én minimale vertraging in de uitlevering van producten.

Alles in huis voor alles

De uitdaging van een magazijnverhuizing treden wij tegemoet met specialistisch materieel. Dit kan alle afmetingen en gewichtsklassen van objecten aan: bakjes, verpakkingen, paternosterkasten of palletlocaties… wij hebben alles in huis voor alles. U wordt blij wanneer u ziet hoe wij een magazijn systematisch aanpakken. En zelf worden we ook blij van zo’n grote, mooie klus.