Op dit moment verhuis
ik ons kantoor.
Op dit moment verhuis
ik ons bedrijf.
Op dit moment verhuis
ik ons museum.
Op dit moment verhuis
ik ons laboratorium.

ICT verhuizen

ICT-apparatuur moet zo verhuisd worden, dat op het nieuwe adres alles voor het geplande tijdstip weer probleemloos draait. Wat is daar voor nodig? Om te beginnen kennis over het verantwoord verpakken en vervoeren van kwetsbare apparaten. Verder natuurlijk specialistische materialen zoals stevige, vochtwerende computerboxen en flatscreenhoezen.

Snel en punctueel

Belangrijke tijdwinst boekt u met verhuizers die geroutineerd zijn in het af- en aankoppelen van alle bekabeling, waaronder die van CPU-kasten. Een Erkende Project Verhuizer zal uw ICT-verhuizing altijd uitvoeren met ICT-gekwalificeerde verhuizers. Deze opereren op basis van een volgens uw wensen opgesteld plan, waarin de exacte tijdstippen van aan- en afkoppelen zijn opgenomen.

Cable management

Een verhuizing biedt een uitstekende gelegenheid om de kabels bij de werkplekken professioneel te ordenen, met alle voordelen van dien: rustige uitstraling, makkelijker schoonmaken en onderhoud. De Erkende Project Verhuizer laat u graag profiteren van zijn ervaring met cable managementoplossingen.