Op dit moment verhuis
ik ons kantoor.
Op dit moment verhuis
ik ons bedrijf.
Op dit moment verhuis
ik ons museum.
Op dit moment verhuis
ik ons laboratorium.

Het plannen van een bedrijfsverhuizing

Bij het plannen en uitvoeren van een bedrijfsverhuizing komt er heel wat op u af. Een goede planning is bij elke verhuizing essentieel, dat geldt des te meer voor een project- of bedrijfsverhuizing. Maar hoe weet u zeker of uw ingeschatte tijdspad realistisch is, en of u niets over het hoofd ziet?

Verhuizing officemanager

Bij het plannen van een bedrijfsverhuizing komt veel kijken

Een verhuizing plannen kost veel tijd en energie. Dat is logisch, want er komt bij een bedrijfsverhuizing enorm veel kijken. Sommige onderdelen bereidt u al maanden van tevoren voor, andere kunt u juist pas op het laatste moment afronden. En of u nu directeur, manager, projectleider of coördinator bent, verhuizingen plannen en uitvoeren is meestal niet iets wat u dagelijks doet. Daarom is het in de meeste gevallen verstandig om het plannen en uitvoeren van een bedrijfsverhuizing aan professionals over te laten. Maar hoe vindt u een betrouwbare en deskundige bedrijfs- en projectverhuizer?

Plannen van een bedrijfsverhuizing vraagt om een professionele aanpak

Laat u het plannen en de uitvoering van uw bedrijfsverhuizing over aan ervaren vakmensen, dan kunt u daar een hoop tijd en geld mee besparen en onvoorziene uitdagingen voorkomen. Een Erkende Project Verhuizer (EPV) is de specialist voor  planning en voorbereiding, uitvoering en nazorg van uw verhuizing. Een Erkende Project Verhuizer herkent u aan het keurmerk, dat uitsluitend wordt toegekend aan vakmensen die voldoen aan strenge eisen op het gebied van veiligheid, integriteit, vakmanschap (daar valt ook scholing en bijscholing onder), milieu en duurzaamheid.
Niet alleen voor kantoorverhuizingen, maar ook voor specialistische verhuizingen, zoals het verhuizen van laboratoria, ICT, zorg- en onderwijsinstellingen, kunt u bij Erkende Project Verhuizers terecht.

Waarom kiezen voor een Erkende Project Verhuizer?

Door het EPV-keurmerk heeft u de zekerheid dat u te maken heeft met een ervaren en erkend specialist op het vakgebied van project- en bedrijfsverhuizingen. Als opdrachtgever kunt u bij een verhuizer met dit keurmerk rekenen op:

  • Deskundig en praktisch advies op maat, waaronder risicoanalyse.
  • Begeleiding tijdens alle fases van uw verhuizing, van de eerste planning tot uitvoering en nazorg.
  • Altijd oog voor een zo minimaal mogelijke verstoring van uw bedrijfsprocessen.
  • Ontzorging door samenwerkingsgerichtheid en gedegen partnerschap.
  • Topkwaliteit door de beheersing van het verhuisproces in alle fases.
  • Een breed aanvullend dienstenpakket: denk bijvoorbeeld aan handyman services, projectmanagement en opslag.

Vind uw Erkende Project Verhuizer

Bent u op zoek naar betrouwbare en ervaren professionals die u ondersteunen bij het plannen en uitvoeren van uw bedrijfsverhuizing? Kijk dan in ons overzicht van Erkende Project Verhuizers en vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan bij de verhuizer van uw keuze.