Op dit moment verhuis
ik ons kantoor.
Op dit moment verhuis
ik ons bedrijf.
Op dit moment verhuis
ik ons museum.
Op dit moment verhuis
ik ons laboratorium.

Erkende Project Verhuizer van het Jaar 2022

UTS Verkroost Nijmegen BV uit Nijmegen is bekroond met de prijs en titel Erkende Project Verhuizer van het Jaar. De award werd uitgereikt op dinsdag 10 mei jl. tijdens een bijeenkomst van de vakafdeling EPV van de (branche) Organisatie voor Erkende Verhuizers.

Dit is een vakgroep Erkende Verhuizers gespecialiseerd in het verhuizen van bedrijven en organisaties. In 2013 stelden zij een prijs in om positieve aandacht te geven aan het vakmanschap, dat nodig is om een grootschalige en vaak ook risicovolle verhuizing te laten slagen.

Teamprestatie

Kwaliteit is bij UTS Verkroost geen papieren begrip, maar een actief en meetbaar klantgericht proces dat gedragen wordt door alle medewerkers. De prijs onderstreept dat het bedrijf het meest overtuigend scoorde op diverse aspecten. Denk hierbij onder meer aan kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit. De prijs –in ontvangst genomen door Gert-Jan en Tom Willems– mag vooral gezien worden als een aanmoediging van het team van verhuismedewerkers. Hun inzet is de motor achter het behalen van deze onderscheiding.

https://youtu.be/2_P4fe6q_Ns

Klanten zijn de jury

Klantwaardering vormt de basis voor de score. Klanten beoordelen de dienstverlening van hun verhuizer op 15 aspecten. Hun waardering zetten zij gedetailleerd en voor iedereen zichtbaar op internet. Vervolgens wordt de onderscheiding uitgereikt aan die Erkende Project Verhuizer, die het beste scoort na weging van de Year to date (Ytd) individuele klantwaardering, het Ytd aantal reviews en de Ytd response.