Op dit moment verhuis
ik ons kantoor.
Op dit moment verhuis
ik ons bedrijf.
Op dit moment verhuis
ik ons museum.
Op dit moment verhuis
ik ons laboratorium.

Erkende Project Verhuizer Award 2024

Gebr. Van den Eijnden Euromovers uit Eindhoven is dit jaar bekroond met de titel Erkende Project Verhuizer van het Jaar.

De trotse projectmanagers Rob Willems en Iwan Gijbels ontvingen de EPV AWARD van vakafdeling Erkende Projectverhuizers uit handen van dagvoorzitter Rens de Jong. Erkende Projectverhuizers zijn gespecialiseerd in de uitvoering van omvangrijke, complexe en risicovolle verhuizingen van bedrijven, kantoren en instellingen. EPV is onderdeel van de Organisatie voor Erkende Verhuizers, de branchevereniging voor de Nederlandse verhuisbranche.

Constante kwaliteit

De brancheprijs, onderscheidt het verhuisbedrijf, dat in de afgelopen 12 maanden het meest overtuigend scoorde op kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit. De prijs mag vooral gezien worden als een aanmoediging van het team verhuismedewerkers. Zonder hun volle inzet is het behalen van deze onderscheiding niet mogelijk.

Klanten vormen de jury

Klantwaardering vormt de basis voor de score. Klanten beoordelen de dienstverlening van hun verhuizer op 15 aspecten en zetten deze voor iedereen zichtbaar op internet. De onderscheiding wordt vervolgens uitgereikt aan de Erkende Project Verhuizer die het beste scoort na weging van individuele klantwaardering en het aantal reviews. Dat is in 2024: Gebr. Van den Eijnden Euromovers.

Winnaars Award voorgaande jaren

  • 2024: Gebr. Van den Eijnden Euromovers
  • 2023: UTS Abbink BV
  • 2022: UTS Verkroost Nijmegen BV
  • 2021: De Haan Verhuizingen
  • 2020: UTS Abbink BV
  • 2019: UTS Abbink BV