Op dit moment verhuis
ik ons kantoor.
Op dit moment verhuis
ik ons bedrijf.
Op dit moment verhuis
ik ons museum.
Op dit moment verhuis
ik ons laboratorium.

Erkende Project Verhuizer Award 2023

Verhuisbedrijf UTS Abbink B.V. in Den Haag is bekroond met de titel Erkende Project Verhuizer van het Jaar.

De trotse accountmanager Robbin de Bruyn ontving de EPV AWARD van vakafdeling EPV van de Organisatie voor Erkende Verhuizers, branchevereniging van de Nederlandse verhuisbranche. Erkende Projectverhuizers zijn gespecialiseerd in de uitvoering van omvangrijke, complexe en risicovolle verhuizingen van bedrijven, kantoren en instellingen.

Constante kwaliteit

De brancheprijs onderscheidt het verhuisbedrijf, dat in de afgelopen 12 maanden het meest overtuigend scoorde op kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit. De prijs mag vooral gezien worden als een aanmoediging van het team verhuismedewerkers. Zonder hun volle inzet is het behalen van deze onderscheiding niet mogelijk.

abbink uts epv award

Klanten vormen de jury

Klantwaardering vormt de basis voor de score. Klanten beoordelen de dienstverlening van hun verhuizer op 15 aspecten en zetten deze voor iedereen zichtbaar op internet. De onderscheiding wordt vervolgens uitgereikt aan de Erkende Project Verhuizer die het beste scoort na weging van individuele klantwaardering en het aantal reviews. Dat is in 2023: UTS Abbink B.V.

Winnaars Award voorgaande jaren

  • 2023: UTS Abbink BV
  • 2022: UTS Verkroost Nijmegen BV
  • 2021: De Haan Verhuizingen
  • 2020: UTS Abbink BV
  • 2019: UTS Abbink BV