Op dit moment verhuis
ik ons kantoor.
Op dit moment verhuis
ik ons bedrijf.
Op dit moment verhuis
ik ons museum.
Op dit moment verhuis
ik ons laboratorium.

Erkende Project Verhuizer van het Jaar 2021

De Haan Verhuizingen is bekroond met de titel Erkende Project Verhuizer van het Jaar 2021. Wouter Hijzen, directeur van het verhuisbedrijf uit Alblasserdam ontving de EPV AWARD 2021 uit handen van Cock van der Hulst, voorzitter van Erkende Projectverhuizers (vakafdeling van de Organisatie voor Erkende Verhuizers, branchevereniging van de Nederlandse verhuisbranche). Erkende Projectverhuizers zijn gespecialiseerd in de uitvoering van omvangrijke, complexe en risicovolle verhuizingen van bedrijven, kantoren en instellingen.


Constante kwaliteit

De brancheprijs onderscheidt het verhuisbedrijf, dat in de afgelopen 12 maanden het meest overtuigend scoorde op kwaliteit, vakmanschap, klantgerichtheid en flexibiliteit en reacties van haar opdrachtgevers. De prijs mag vooral gezien worden als een aanmoediging van het team verhuismedewerkers, dat het resultaat uiteindelijk heeft waargemaakt.

Klanten vormen de jury

Klantwaardering vormt de basis voor de score. Klanten beoordelen de dienstverlening van hun verhuizer op 15 aspecten en zetten deze voor iedereen zichtbaar op internet. De onderscheiding wordt vervolgens uitgereikt aan de Erkende Project Verhuizer die Year to date het beste scoort na weging van individuele klantwaardering, het aantal reviews en de response van opdrachtgevers.

Top 5
De Top 5 bestond dit jaar uit:
1. De Haan Verhuizingen
2. Nouwens Verhuizingen B.V.
3. Passies Internationale Verhuisbedrijven
4. Apollo Verhuizingen B.V.
5. Jan de Jong Verhuizingen