Op dit moment verhuis
ik ons kantoor.
Op dit moment verhuis
ik ons bedrijf.
Op dit moment verhuis
ik ons museum.
Op dit moment verhuis
ik ons laboratorium.

Beveiliging tijdens een verhuizing

Zoals je weet, eet de wasmachine om de zoveel tijd één sok op als beloning voor het vele draaien. De bijbehorende sok blijft dan zielig alleen achter. En ook bij sommige verhuizingen gebeuren er mysterieuze dingen. De spullen zijn dan “in de verhuizing zijn gebleven”. Precies wat een Erkende Project Verhuizer altijd wil voorkomen.

Herkenbaar personeel
De medewerkers van een Erkende Project Verhuizer dragen altijd bedrijfskleding. Onbevoegde buitenstaanders kunnen zich daardoor niet voordoen als verhuizer en zaken meenemen, die niet voor hen zijn bestemd. Is er veel personeel bij de verhuizing betrokken, dan adviseert de Erkende Project Verhuizer om te gaan werken met een helder gecommuniceerd systeem van naambadges. Deze zijn per afdeling verschillend gekleurd, waardoor een vreemd gezicht gauw opvalt.

Gescreend personeel
Wie bij een Erkende Project Verhuizer wil werken, moet bepaalde dingen niet gedaan hebben in zijn leven. Voor elke medewerker die je tijdens de verhuizing tegenkomt, is
een geldige verklaring omtrent gedrag afgegeven (natuurlijke personen
(VOG-NP) met Algemeen Screeningsprofiel 41).

Extra bewaking inzetten
Het voelt heerlijk als alles in handzame dozen zit. Niet alleen voor jou maar ook voor dieven, die gespitst zijn op de hectiek van het verhuismoment. De verhuisdraaiboeken van een Erkende Project Verhuizer voorzien in de mogelijkheid om extra bewaking in te zetten op kwetsbare punten en tijdstippen. Hoe dan ook wordt er bij een niet-afgesloten verhuiswagen permanent toezicht gehouden door een verhuismedewerker.

Brandbestrijding in verhuisdraaiboek
Het zal toch niet gebeuren dat uitgerekend tijdens een verhuizing een brand uitbreekt? Waarschijnlijk niet. Maar als het aankomt op uitkeren, is de kans toch levensgroot dat de verzekeraar lastige vragen gaat stellen. Waar bevonden zich de brandblussers op het moment dat de brand uitbrak? Een goed verhuisdraaiboek neemt brandbestrijding mee als aandachtspunt.

Vertrouwelijke informatie beschermen
Gegevens die onbedoeld op straat komen te liggen, dat gebeurt nogal eens. Een Erkende Project Verhuizer vraagt uitdrukkelijk naar dossiers die een speciale vervoers- of afvoerbehandeling moeten krijgen. Ook biedt hij daarvoor een passende oplossing aan.

Erkende Project Verhuizers houden er absoluut niet van, dat er tijdens het verhuisproces “onverklaarbare” dingen gebeuren. Prima. Een verhuizing is al spannend genoeg.