Op dit moment verhuis
ik ons kantoor.
Op dit moment verhuis
ik ons bedrijf.
Op dit moment verhuis
ik ons museum.
Op dit moment verhuis
ik ons laboratorium.

7 Vragen die je tijdens een verhuizing niet wilt horen

Een verhuizer met het keurmerk Erkende Projectverhuizer zorgt ervoor dat alle relevante vragen beantwoord zijn voordat deze lastig worden.

Bijvoorbeeld deze:

1. Waar moeten deze stoelen naar toe?

Elke stoel voorzien wij van het antwoord met een werkplek-specifieke sticker. Zo hebben wij op de nieuwe locatie deze stoel maar één keer beet en niet twee of drie keer.

2. Mag dat eigenlijk wel buiten staan?

Indien niet, dan staat het niet buiten. Geen moment.

3. Passen deze bureaus wel in deze ruimte?

Niet alleen denken in wat meegaat, maar vooral in wat aankomt én waar het dan zal staan. Na een voorberei-dend bezoek op de nieuwe locatie maken we een inde-lingsplan. Hierbij letten we op alles onder meer ook op de positie van wandcontactdozen.

4. Hoe krijgen we dit ding de trap op?

Die vraag kan wat preciezer. Hoe komt het ding op zijn exacte plek zonder krassen of deuken erop. En zonder butsen en vegen in het (pas geverfde) trapgat. Wij zorgen voor de spieren en de spullen die verantwoord vervoer garanderen.

5. Waar zijn die dozen gebleven?

Niet voorlopig in de hal of ergens op de verdieping. Maar op de plek waar ze volgens indelingsplan en de van/naar-lijst horen te zijn.

6. Gaat dit eigenlijk wel in de lift?

Ja, dat past. Zo niet,dan is er een alternatief voorbereid.

7. HÈ? Ligt het wegdek hier ineens open? moeten we om?

Nee niet ineens, het verkeer is hier al langer gestremd. De chauffeurs hebben daarom een route en rijschema die afgestemd zijn op deze stremming.